2020-01-30 08:14:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A munkahelyén váratlan nehézségekkel kell számolnia

Napi horoszkóp január 30-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az első sorsterületén áthaladó Hold a Napot szextillel támogatja, amely belső harmóniát és elégedettséget biztosít önnek. Ha volt a közelmúltban személyes vagy kapcsolati problémája, akkor a mai nap annak rendezésére alkalmas, mert a történet mindkét oldalát igazságos módon látja.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valószínűleg sokat gondolkozik munkahelyi vagy üzleti ügyein, és a feladatai miatt többet kell kommunikálnia a szokásosnál. Előfordulhat, hogy ötleteit a munkahelyén felhasználják, önt pedig tekintélyes személyek segítik céljai megvalósításában.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Párkapcsolatában nézeteltérések adódhatnak. Ön ma szenvedélyesebb a szokásosnál, és könnyebben kijön a sodrából. Jó lenne, ha inkább a munkájára koncentrálna, és arra fordítaná az energiáit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kvadrátot alkot a Jupiterrel, ez a túlzások fényszöge. Valószínűleg valami beárnyékolja a vidámságát, talán váratlan számlák érkeznek, vagy más természetű bosszúság rontja el a kedvét. Legyen mértéktartó az étkezéssel és az alkoholfogyasztással.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold között egy szextil jön létre az égen. Ebből ön nagyon sokat tud meríteni, biztosítja önnek a belső harmóniát, és ha a lelkében minden rendben van, akkor másokkal is képes együttműködni és az eredmény is várakozáson felüli lesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most több energiája van a háztartási ügyekhez, néhány óra alatt annyi háztartási munkát el tud végezni, mint máskor több nap alatt sem. Lehet, hogy keményen dolgozik azért, hogy családjának tiszta otthont teremtsen, de megéri, mert ön is csak rendezett körülmények között tudja magát jól érezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars és a Hold között kialakuló fényszög arra utal, hogy kellemes érzelmi vagy érzéki élmény lesz része. Lelkes, életvágya erős, és ma nagyon vonzó az ellenkező neműeknek. Használja fel vonzerejét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most nagyon szeretne valami újítást véghez vinni otthon, erre minden lehetősége meg is van. A munkahelyén viszont váratlan nehézségekkel kell számolnia.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az első sorsterületén haladó Mars rengeteg energiát biztosít most önnek. Sokat haladhat a munkáival, estére pedig érdemes egy baráti találkozót is beillesztenie, ma még ehhez is lesz ereje.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars az ön tizenkettedik sorsterületén vonul át, miközben kvadrátot alkot a Neptunusszal. Ez a bolygóállás általában valamilyen fertőzést jelez. Talán túl sokat dolgozott mostanában, és szervezetének nincs tartaléka. Több pihenésre van szüksége!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Harmóniát jeleznek a bolygók, most remek formában van, amit persze mások is észrevesznek. Sok flört jellemzi a napot, és egy új szerelem is lehetséges!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a második sorsterületén vonul át a Jupitertől kvadrátban, lehetséges, hogy most egy kicsit átlépi a pénzügyi kereteit, de az is lehet, hogy a túlzások az étel-ital tekintetében jelentkeznek. Figyeljen oda az egészségére, és vigyázzon magára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: